Frida Asp

Manikyr och fika

ja det är vad söndagen bestod av! Hängde hos Jakobs systrars butik och fikade. Eira fick lite manikyr också- så mallig! Eira älskar sina fastrar.. vi längtar till vi ska till Stockholm och hänga där.

Att få umgås vi tre familjen slår alla alla alla fester. Nästa helg ska vi dock iväg på löööööve weekend i Gbg! Då blir det ”fest” god mat och strosa runt.

Jakob tog en bild på mig när jag speglade mig. Blev förvånad- är det så jag ser ut? Kroppen förändrades en del efter förlossning, och ärligt. Jag har haft svårt att förena mig med den kroppen. Men när Jakob fångade mig sådär när jag speglar mig och jag kände: äh så farlig är den inte, är till och med ganska FIN. Skön känsla. Fan vad många timmar man slösar på kropsångest. Det är så svårt.

Tycker bilden är fin! Visar inte mer än i bikini. Men är något med bilden. Första gången sen efter Eira som jag ändå ba tjaa så farligt är det inte. Hur kände ni efter en förlossning? Var ni helt fine med kroppen? Man ska ju såklart vara det, men ärligt har jag haft svårt att acceptera. Men man ska vara STOLT! Jäklarrrrr vad kroppen kan.

jag knäppte några på Jakob när han strök sin skjorta. ÄLSKAR att fota! Älskar ”känslan” på dessa tre bilderna.

nu lagas söndagssteken och vi tar det lugnt! Jag är taggad på en ny vecka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.