Frida Asp

Woooop !

Wiho! Fredag!!! Så pepp på helg. Jag ska jobba hemifrån och göra klart en folder. Sen måste jag in till stan för lite ärenden (allt mitt smink är slut, varför tar det slut samtidigt?!) och packa. Sen åker vi mot Halmstad. Ser fram emot att köpa med en kaffe och lyssna på en podd i bilen. Bilen har blivit min och Jakobs favoritplats- Eira sover eller sitter lugnt i bilen med Ipaden. Herregud trodde jag aldrig när hon var bebis. Då gallskrek hon! Fy.

Jag har köpt SÅ mycket fint till våren.. som bara hänger i garderoben. Jäkla snö! En annan sak. Jag är glad! Mina magmuskler börjar komma tillbaka. Jag har börjat köra lite styrka och det börjar ge liiite resultat. Det gör mig glad!

Okej inga synliga magmuskler- men jag känner skillnad. Magen kommer aldrig bli som innan. I början var det väldigt svårt att acceptera och ärligt- det är fortfarande ibland jobbigt. Men, den funkar och den är helt okej ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Din fredag låter grym! Ska bli kul att se kläderna du köpt, gillar din stil. Sen tänkte jag höra om du kanske hade velat lägga upp någon form av vad för smink du använder? Tycker alltid ditt smink är on point! Följer dig även på instagram så sett en del bilder där, och du ser riktigt fin ut i ansiktet utan att det blir för mycket om du förstår hur jag menar 🙂

    Trevlig helg! 🙂

    1. fridaasp

      Heeej! Självklart kan jag det! Kan försöka få upp inlägg imorgon med lite tips:) hoppas du får en fin helg, kram