Frida Asp

Tips mot torrhet

… i hyn då hehe. Min hy nu- blek och TORR vilket leder till ojämn oglowig hy och sminket sitter fult. Har ni något superbra mask med massa fukt som ger glow?!

… annars? Sov till nio. Eira och Jakob snarkade jämte mig. Vi har precis styrt upp frukost. Det kryyyyper i kroppen på mig av rastlöshet vet inte vad det är. Behöver komma ut och ha egentid tror jag. Tur jag har en dejt inbokad. Alltså älskar att vara med Jakob och Eira men ibland behöver man en timme eller två. Flera som är som mig? För att vara mitt bästa jag alltså. Där är jag och Jakob olika. Han behöver inte riktigt samma sociala utanför som jag. Men han måste också göra något själv, tror det är viktigt för förhållandet.

Känner mig riktigt lyckligtlottad att ha dessa två. Ha en fin söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Min dotter tog aldrig napp, så slipper det problemet 🙂 men det är antagligen som att sluta nattamma, några tuffa dagar/veckor, sen är nya ’rutiner’ på plats. Gällande blöja så märkte vi ganska väl på dottern när hon var redo. Vi började med att varje dag efter föris att ta av blöjan + byxorna, så fick hon gå runt utan. (Det hände fler olyckor med byxor på) Vi satte också pottan i vardagsrummet där vi var mest. Efter några veckor började hon gå där automatiskt och då funkade det även med byxor. Vi behöll nattblöjan i ca 5 nätter efter att hon var helt ren på dagarna och sen tog vi bort den också. Vi passade på att köra helt blöjfria dagar under jullovet och det var då hon blev helt blöjfri. På vår förskola vet jag att dem gärna önskar att man gör det under en ledighetsperiod. Hon var förresten 2 år och 3 månader då.

  2. Amanda

    Serum tycker jag är jättebra! Har ett från Clarins som ger fukt och liksom jämnar ut hudtonen.
    Vad det gäller blöj och nappfronten så tänker jag väl rent genrealt att det är enklast att sluta på sommaren, lättare när olyckor inträffar och man kan vara mer konsekvent då man är ledig med barnet, Har hört att boken blöjfri på 3 dagar ska vara bra också! Min dotter är likdan med nappen, tror det bara är att bestämma sig och vara beredd på några tuffa dagar. Har tänkt försöka nu att endast nappen får användas när hon ska sova får se hur det går hehe…