Frida Asp

Monday

HUR JOBBIGT ATT GÅ UPP IMORSE?!

Ap-jobbigt! Men nu sitter jag på tåget med min kaffe. Hela 7(!!) barn hade spytt i onsdags. Hon har pussat en av killarna dom hade kräkts ÄNDÅ har hon inte blivit sjuk. Finns kanske någon där uppe ändå? Alltså pedagogerna- vilka hjältar. Som torkar upp spyor och riskerar sin egna hälsa osv. Så impad och tacksam för alla på Eiras avdelning.

Well nu blir det jobb på tåget. Ni skriver aldrig kommentarer längre. Ensamt! Tråkigt! Kom igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh jag tokgillar din blogg! Alltså du måste berätta allt om din lugg ????????. Det e så himla fint!! Är själv sugen på att klippa. Hur är din klippt? Från mittbena och typ som gardinlugg? Svår att styla? Så himla fint!!

  2. Amanda

    Åå hoppas hoppas ni slipper, min dotter åkte på det för några veckor sedan, verkligen inte kul att sanera och när det bara kommer så plötsligt utan förvarning…!
    Jag kommenterar ibland, men ibland orkar jag inte för att din blogg uppdaterar så långsamt… Sedan tycker jag tyvärr ofta att man inte får någon feedback tillbaka på kommentarerna så då känns det inte lika kul, vet liksom inte om du sett dem ens… 😉

    1. fridaasp

      Jag ser alla kommentarer och läser! Ibland hinner jag inte svara men ska bli bättre på det:) så himla kul när bi skriver ju. Att den är seg är Finest problem och dem verkar inte ha bråttom… kram!

  3. Johanna

    Pepp-kommentar coming up!
    Med en chans av att låta lite cheesy så måste jag ändå säga att jag alltid blir lika glad när jag ser att du bloggat. Det är så mysigt att få läsa om era liv och om dina kloka värderingar! You go!