Frida Asp

Lördag bästa dagen

Lördag är ändå bästa dagen! Sovmorgon då Eira vaknade vid 9 och sen stack vi bort mot designmarknaden för att kika på konst, inredning och annat skoj. Eiras farmor ställde ut (kika på henens hemsida tinnadesign) så mycket fint till barn, posters kort böcker mm.

 

Sen gick vi till fina akademin på tändsticksområdet och hälsade på Jakobs syster och Annika. Eira äääälskar att kika i deras butik. Cant blame her! Så mycket fint. Smycken, inredning, choklad, barninredning! Perfekt om man ska bort och behöver köpa en present. TIPS!

Sen shoppade vi lite och tog en fika. Mycket mysigt! Igår somnade Eira mellan oss i soffan, hoppas på samma ikväll. På måndag börjar jag mitt nya hälsosamma liv. Ska äta mitt sista socker imorgon (choklad på helgen en bit räknas ej). Detta pga jag typ inte tål socker. Äter för mycket (beroende) men mår såååå illa efter. Då äter jag inte mycket. Men vill komma igång men träningen, men behöver först lägga om kosten. Mindre kolhydrater och gluten pga min kropp tål typ inte det.

Happy lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.