Frida Asp

Lördag

Hade en väldigt rolig kväll igår med våra vänner. Jakob lagade sjuuukt god mat. Hel kyckling i ugn med citron vitlök mm och potatisgratäng på mandelpotatis och parmesan. Alltså himmel! Det blev en del vin… vilket känns idag. Hatar att vara bakis! Får ångest. Vill fly från min egna kropp!!!! Vi gick och la oss innan med Eira och sov alla tre i två timmar. Väldigt skönt. Sen har vi bara myst, pusslat och tittat på film. Ikväll blir det tacos och en lugn kväll, imorgon kör vi heldag ute om vädret tillåter 🙂 måste ha luft och röra på oss.

Kan inte fatta att min Eira blir två år. Hon pratar heeeela tiden. I bilen idag sa hon ”herregud vad det regnar” haha dog! Hon tar efter allt. En annan sak. Det här med potta. Försöker att inte göra så stor grej av det men Eira VÄGRAR potta och blir ledsen. När slutade era med blöjor och hur gjorde ni?

igår var jag reporter och spelade in film med jobbet. Kul! Och svårt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag tycker potträningenn är myyycket smidigare på sommaren så slipper man alla kissolyckor i overallen, så mitt lilla tips är att vänta tills dess ???? Mina blev torra strax innan och strax efter 2 år men det var ju för säsongen var bra då för att gå naken ????

  2. Amanda

    Duktig du är 🙂 skulle vara kul att läsa mer om livet som småbarnsmamma i vardagen, Eiras rutiner osv. Sen undrar jag eftersom ni bor i en 2:a, hur funkar det att eira sover i erat sovrum fortfarande? Sover hon i egen säng och hur ser nätterna ut liksom? Och hur skiljer sig livet nu från när Eira var bebis? Kram