Frida Asp

När allt bara går mot en

dagen började väldigt bra. Snygg outfit och kom iväg bra i tid till bussen (ena bilen är på service). Köpte en kaffe med mig från Espresso house och njöt av en timmes bussfärd och kunna scrolla i mobil och lyssna på musik.

Men sen. Sen har allt gått emot mig och jag har haft en riktigt jäkla kämpig dag. Lägg på en öroninflammation på det (eller vad det nu är har svinont i höger öra). Dåligt samvete pga inget tålamod med Eira och mitt dåliga humör går ut över henne. Men fan. Kan man få lite medvind snart kanske? Hur mycket ska en orka?

Sen tycker J att jag överreagerar och att detta är inget alls. Allt löser sig. Ja men vi är olika! Jag kan inte äta när jag har min klump i magen. Inte sova. Hatar att jag är så mottaglig och bli påverkad så lätt av allt och alla. well förlåt för mitt enda tråkiga inlägg. Vi hörs imorgon då är det fredag. Woho.

Näe nu började ha duktiga killen på idol sjunga. Jag gråter. Varför är jag så gråtig nu för?

I min nya kavaj.

Lilla Eira. För dig gör jag ALLT! Hade det varit innan dig hade jag lagt mig ner för länge sen. Men nej jag orkar lite till för dig. Men idag är jag bara en blöt pöl och inte mycket för världen. Känner mig så liten och sämst. Fler som har sådana dagar eller bara jag som har extrema dippar? (Brukar vara positiv men vart lite mycket nu på sistoende med allt).

Okej. Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.