Frida Asp

Syskon

Det ploppar fram små magar överallt! Nästan alla jag umgicks med under min graviditet och under föräldrarledigheten har blivit gravida igen, eller redan fått sin bebis nummer 2.

Och ja, jag är rätt sugen på en liten. MEN är så sjukt kluven. Ena sekunden känner jag absolut inte att jag skulle orka ”börja om” allt igen. Känns som det är 100 år sen men ändå precis som jag var gravid. Eller att det typ aldrig hänt. Märklig känsla och svårt att förklara. De första 10 veckorna mådde jag ju SKIT, illa mående och trött..Men sen mådde jag toppen hela graviditeten. Kände mig fin, kär och Jakob tyckte jag var supersnygg.

MEN. Det finns lite saker jag vill göra innan det är dags för oss igen. Jag vill komma in i jobbet ordentligt (ÄLSKAR mitt jobb!) Sen vill jag komma igång ordentligt med träningen och bygga upp en stark kropp (mina magmuskler är borta!). Sen sist men inte minst- jag vill fixa ett bättre större boende innan vi sätter igång med babymaking.

Jag tror, eller inbillar mig att jag kommer njuta så mycket mer med bebis 2. Under graviditeten då jag har jobb, jag är äldre och kanske lite mognare(hoppas). Samt att jag VET vad jag kan förvänta mig.

MEN JA NÄR MAN SER DESSA BILDERNA SÅ BA VILL MAN GÖRA DET IGEN!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.