Frida Asp

Oh happy daaaay

Jag kanske klagar en hel del i bloggen nu pga trötthet. Idag är inget undantag. Jag var så djävulskt trött och inte alls pepp på att köra, meeeen ett nytt avsnitt av P3 dokumentär gjorde resan mycket bättre.

Det bästa av allt var när jag hämtade Eira och hon kom springandes mot mig och skrek maaaammmaaaa! En pedagog/fröken kom fram till oss som jobbat ett tag men som jag inte träffat (på en annan avdelning) och sa att Eira var så glad och rolig hela tiden. Den tredje pedagogen som säger att Eira är glad hela tiden, så vi får nog börja tro på dom nu 🙂

men sen är det inte konstigt då att hon blir lite sur efter 16 när jag hämtar henne.. jag är också trött då, så vi surar ihop!

Eira fick spontant sova hos sin farmor. Eiras förskola är stängd imorgon så hon får sova där och slippa gå upp tidigt imorgon och hänga där. Så himla snällt! Jag jobbar nog inte länge imorgon så tänkte hämta efter lunch.

Sen åker vi mot Halmstad, för på lördag ska vi på bröllop…mycket barnvakt nu! Har jag sagt att vi har världens bästa familj som alltid ställer upp?

IMG_5833

The gang.

hörrni. Jag känner själv hur tråkig jag är. Vad vill ni veta? Mer bilder? Kläder? Inredning? Mer text? Tell me!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Din klädstil är fab! Så gärna mer sånt, och typ skönhet ä. Jag letar alltid efter nya märken och krämer haha! Och måste fråga igen, dina brillor. SÅ snygga!! Vart är dem från? Märke? Modell? Kram

  2. Rosa

    Jag jobbar i samma bransch som du och pendlar till jobbet 8 mil enkel resa, men åker tåg. Körde bil mitt första år, jag var trött konstant och var en trist sambo och mamma. Började sedan pendla med tåg och har arbetstid på tåget i och med att jag jobbar på bärbar dator. Helt suveränt, tågpendlat i snart 8 år och jag är aldrig trött på samma sätt som när jag pendlade på bil, miljön mår bra – jag mår bra! Kanske också kan vara något för dig om du känner att tröttheten tar överhand och du får möjlighet att få arbetstid på tåget? Lycka till med jobbet i vilket fall!