Frida Asp

Första dagen på jobbet

wooopa! Ligger som en klubbad säl i soffan. Min småbarnshjärna fick nog en chock! Sitta i finkläder på kontor och få dricka kaffe, prata med trevliga människor och arbeta och använda en annan del av hjärnan.

Och vilket jobb jag lyckats få sen.. jag får vara kreativ och träffa fina människor. Alla tog verkligen hand om mig och jag fick ett eget litet skrivbord med dator. Nu fattas bara den obligatoriska bilden på familjen… måste skaffa pronto.

Jag är mycket nöjd och den största nervositeten har släppt. Klockan är inte ens 21 och jag kommer nog snart somna… i morgon är det jag och en kaffe+ Mia Skäringer och Mannheimer i lurarna när jag styr bilen mot Värnamo. Min egna lilla 45 minuters meditation mellan lämning och jobb.

Lyckades få två bilder idag:

IMG_5431 IMG_5428

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Härligt att din dag varit bra! Vilken lycka att få ett jobb man verkligen trivs med. Hade varit kul att läsa vad du gör på jobbet en dag, nu är det ju spriiillans nytt men även om du blir upplärd inom något nu i början eller vilka uppgifter/projekt du nu kan få 🙂 om du gör något ensamt, i team vilken roll du får liksom. Kul att få en inblick i ”min egna framtida” bransch. Kram på dig!