Frida Asp

Såååhåå varmt + lite tankar

vi pressar 30+ och försökt äta mat men svetten har tagit över. Vet, man ska inte klaga. Sen har jag förstått varför mammor (oftast) klär sig..hmm.. praktiskt. Alltså sköna skor/ kläder. Jag springer omkring här i mina klänningar och visar pattsen så fort jag böjer mig fram…

en annan sak jag tänkt på. Gud vad jag gör som min mamma utomlands och känner mig som en mamma. Jag smörjer, jag säger ”drick vatten” ”in i skuggan” precis som min mamma alltid sagt och säger. Konstigt det där.. hur man i vissa stunder känner sig som en mamma och i andra sammanhang känner jag mig inte alls som någons mamma.

Bilder? Joho då några pics har jag hunnit knäppa mellan springa efter barn, sola, ätit osv

IMG_4926 IMG_4932 IMG_4943 1D5928B1-E3E5-4CAA-A429-ADF12DF051C4

Jag har fått en del fräknar också..

vi tog taxi bort till ett shoppingcenter där jag fick shoppat lite fina klänningar/skor och en fin rosa tröja. Perfekt nu när man blivit lite brun ialf. Nu är Eira inne i sista ronden och springer omkring som en galning. Fattar inte hur hon orkar. Snart somnar hon i vagnen och vi kan dricka drinkar.. måste ge henne en eloge över hur lätt hon är i olika miljöer.. trodde vi inte skulle få njuta själva. Men vi har både hunnit sola bada shoppat och ätit gott. Resa med barn är det bästa som finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej,

    Jag undrar hur ni resonerar kring att exponera eran dotter på sociala medier, vad som är okej och inte? Vid ett flertal gånger publiceras bilder och filmsnuttar på eran dotter där hon är naken. Hur resonerar ni kring hennes rätt till ett privatliv? Jag själv skulle inte vilja växa upp och inse att det finns flertalet sådana bilder på mig för hela världen att se som har publicerats utan mitt samtycke. Skulle ni känna att det var okej att lägga upp liknande bilder när hon är 5, 10 och 15 år gammal? Skulle ni vilja publicera liknande bilder på er själva? Kommentaren är menad som en fråga och att belysa andra perspektiv, inte ett påhopp. Jag är nyfiken på hur andra resonerar då sociala medier är en stor del av vår vardag där många publicerar bilder på sina barn, i flera fall naka på pottan eller i badet. Vi lever idag i ett samhälle där sådana bilder publiceras utan en tanke om barnens viljor/samtycken eller hur det kan komma att påverka dem längre fram i livet. Och min största rädsla, tänk om bilderna hamnar på sidor där de absolut inte hör hemma.