Frida Asp

OH HAPPY DAAAAAY

Ni vet en sådan där när man slänger av sig ringen och tänker ”nej nu är jag nog SINGEL istället”… 

Det KAN ha och göra med mitt humör är svajigt nu av olika anledningar, men..Ändå tycker jag det var lite befogat. Det ÖÖÖÖSregnade utanför, och utan att nämna några namn, men han börjar på J och bor i samma lägenhet som mig hade ju tagit bilen. Vi har en bil alltså, och tänkte att han kunde kanske hämtat oss. Det kunde han inte. Så vi gick i ÖSREGN. Allt var blött och Eira är inne i en härligt 1,5 års fas vilket betyder att hon slänger sig bakåt i ren ilska och blir okontaktbar i 5 minuter. Vilket hon gjorde. I en vattenpöl. När jag kom in var det några sekunder från att jag började gråta framför Eiras förskolelärare. Som tur var var jag redan blöt. För annars hade de nog trott jag totalt tappat det, igår stod jag och dansade och idag står jag och lipar.

Snälla. Säg att det går över. Inte regnet alltså, det förstår jag ju slutar..men Eiras trots. Vad gör man? Jag försöker vara pedagogisk och säga med min allra ljuuuvaste stämma ”Jag förstår att du är arg Eira, det är okej att vara arg.” men innerst inne går tankarna åt att jag vill slänga mig jämte henne och vara lika trotsig.

18816860_10155133445776006_696018307_n

Hon ser ändå FAB ut i sin solklänning. DET får man ändå ge henne..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Därför älskar jag din blogg! Ärligt och på riktigt , inte bara fluff och rosa ljuva moln..jag har en dotter som är lika gammal som Eira och hon gör precis likadant och jag blir så glad av att höra att det är fler som upplever det här ???? (lät kanske lite fel men hoppas du förstår hur jag menar) många guldstjärnor till dig! ☄????

  2. Fanny

    Måste bara kika in och säga att jag blev sjukt inspirerad och hungrig av maten på din instastory. Att jag skickade mannen till affären för att köpa de ingredienser som fattades, nu ska jag äntligen avnjuta detsamma ????????

    1. fridaasp

      hahahha! Får också sådana cravings när jag ser något gott på insta! Hoppas det smakade 🙂 kram