Frida Asp

Orolig mamma

KLUMP i magen efter lämnat Eira på föris. Hon har ju typ alltid sprungit in och lekt från start, alltså inga problem alls. Men idag.. Jag vet inte. Hon gömde sig i sina händer, blundade och ville inte titta på pedagogerna. Sen när jag stod på skolgården (för jag kände på mig att hon var ledsen) stod hon med händerna i ansiktet och grät. ALLTSÅ MITT HJRÄTA. Min instinkt var att ta henne under armen och ba VI SKITER I DET HÄR NU VI TAR HELG. Ville liksom ta henne till ett Zoo och ge massa glass. Men så kan man inte göra.

Eira är minst, de andra är 90% killar. Och nej könen spelar ingen roll nu, men när de blir äldre kanske man vill ha någon tjejkompis att leka med. Och killarna är några år äldre och leker på ett annat sätt än vad Eira, som bara är 15 månader gör. Alltid när jag hämtar henne sitter hon själv i sandlådan och leker, men barn i hennes ålder kanske inte leker med varandra på samma sätt som en tre-åring gör?

HUR SOM. Jag vill bara klockan ska bli 14 så jag får hem henne. Jag vet att pedagogerna är toppen och Eira ÄLSKAR sina pedagoger, men ni som är mammor vet- jag kan inte sluta oroa mig ändå.

18191443_10155032219826006_1896221485_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    Vi var på utvecklingssamtal på föris igår, och fick då reda på något helt nytt för oss.. Att barn på 1.5 år upp till typ 2.5, leker något som kallas ”bredvidlek”. Dom leker typ samma som dom stora barnen, men lite vid sidan om. För vi frågade nämligen ”vilka leker hon mest med?” Och fick då detta till svar. Helt nytt för oss! Men vilket också lugnade lite, för varje gång vi hämtat har E också suttit lite vid sidan om och lekt själv, och jag har ju direkt dragit slutsatsen att JAPP hon är mobbad. Men så är det tydligen inte då, som tur är 🙂

  2. Alexandra

    När vår son var i samma ålder var det en daglig kamp att lämna honom på förskolan. Fruktansvärt och mammahjärtat brister!!
    Det var dagar som han kunde stå i fönstret och bara titta ut med tårarna rinnandes.
    Får ont i hjärtat nu när jag tänker på det. Men nu är han 6 år och den jobbiga tiden är förbi ????

    Kämpa på ????

  3. Elin

    Kanske en reaktion på att du varit borta fr henne några dar? Alltså ingen kritik för att du varit borta men hon är väl van vid att du alltid är där? Så det kanske blev lite jobbigt att säga hejdå igen? Men slå en pling till fsk o hör så allt är bra. Mest för att lugna ner dig själv.