Frida Asp

Shopping och bästa drinken

vilken dag och kväll. Alltså njutit Max dessa fyra dagar, men oj vad jag tänker på Eira. Allt jag gör tänker jag liksom ”åh det hade Eira gillat” eller ”så hade hon gjort där på stranden”… skönt på något vis. Behövde få distans till allt. Samma sak med Jakob. Det är nyttigt att resa, ger nytt ljus till allt. Tänker liksom vad Jakob hade gillat med den maten, vad han hade haft på sig. Ja jag saknar dem!! Väldigt bra, för ska krama sönder bägge två i morgon!

Vilka magiska dagar jag haft. Och vilken tur jag har… som får kalla Mallorca mitt andra hem, denna magiska ö… okej bildbomb från dagen, sen sova. Längtar tills jag får pussa på mina två favoriter. Skriver längre och bättre i morgon om min upplevelse att åka ENSAM

idag har jag bland annat förutom praktik SHOPPAT på kvällen.. zara.. går det att inte köpa något där? Sen ätit en god middag och avslutade kvällen på Abacco som är det mest magiska stället att ta en drink på. Miljön där alltså… DÄR ska jag gifta mig!!! (Bara en drink kostar 150kr så ett bröllop där…… well Jakob jobba på:))) )

IMG_1797 IMG_1799 IMG_1804 IMG_1842 IMG_1808 IMG_1811 IMG_1822 IMG_1823 IMG_1831 IMG_1837

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.