Frida Asp

godkväll

Vi har precis ätit mängder av tacos, badat Eira, slängt in tvätt och förberett kläder och väska inför Eiras föris i morgon. Helgen gick väldigt fort, och nu väntar en vecka där Eira ska vara på föris hela veckan från 8-15 (fredag 8-14). Jag borde ju inte ha dåligt samvete, och VET att hon har det superkul där, men ändå kan jag inte hjälpa att känna att det är många timmar på föris…Men denna veckan MÅSTE vi verkligen sitta hela veckan till 15, egentligen längre men vill inte att Eira ska gå längre än så nu i början. Jaja man vänjer nog sig 🙂 Eira trivs SUPERbra och springer in på föris så går ingen nöd på henne.

.. Jakob försöker lägga Eira nu men jag hör hur hon snackar och håller på så kan nog ta sin tid. Vi ska gå igenom lite planer och tankar… Var ju på möte innan, igen! iiih. Spännande. OKEJ cliffhanger MUCH. Snart så kan jag nog berätta förhoppningsvis.

Vill passa på att säga TACK för ni kommenterar och hör av er, det betyder faktiskt mycket! 🙂 SÅ tacksam att ni kommer in här och läser varje dag. Har jag några som följt med från ”start” när Eira låg i magen? 🙂

Godnatt fina läsare.

jag och lillsis Elsa, finaste lilla mostern EVER

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.