Frida Asp

Vad jag åstadkommit 2016

2016. vilket år. Vad åstadkom jag?

Jag fixade att föda barn i december 2015 och i slutet av januari 2016 skrev jag klart min C-uppsats. Mellan amningarna satt jag i skolan för att göra det sista inför klassen. Att jag skrev tenta två dagar innan Eira kom och sen gjorde klart hela terminen, det är jag stolt över.

jag har under 2016 upplevt mitt första år som mamma. Varför sa ingen att det var såhär svårt? Härligt? Hemskt? Och allt där emellan. Starten blev inte som jag tänkt mig, alls. Mer om det i ett annat inlägg. Men att jag fått Eira att överleva och bli en trygg glad tjej, wow!

Jag har under 2016 funnit många nya vänner. Vilket gäng vi blev och vad kul vi haft mellan bajsblöjor och burkmat. Grymma tjejer hela högen!

image

Vad vill jag åstadkomma 2017?

jag vill ta min examen och få mitt första riktiga jobb.

Bli den bästa mamman jag kan vara, bli mer säker på mig själv som förälder. Jag kan och jag vet. 2016 kantades av mycket osäkerhet och oroligheter..men jag har vuxit in i rollen.

hälsan. För JA lösningen är inte att sluta prata om mat och träning utan HUR man pratar OM det. Mitt mål är att kunna träna och äta utan ångest. Det ska ske naturligt för jag mår bra av bra mat. Och dålig mat. Och träna men ibland bara skita i att träna. Jag vill bli stark igen både fysiskt men också psykiskt.

Jag vill fortsätta att komma framåt med ”projektet” som jag och Jakob håller på med….kanske kommer vi igång med det 2017?

image

Jag tror att 2017 blir ett bra år! Berätta om ni har några nyårsmål:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.