Frida Asp

Gubbar som tar sig friheten

fan. Är så trött på gubbar..bittra gubbar som tar sig friheten att kommentera och förstöra för andra.

Såhär. Jakob skulle klippa sig men det var väntetid på 2 timmar. Okej men jag fixar mig och Eira så kommer vi ner. Stressar som bara den och Eira är pipig pga tänder misstänker jag. Svettas och Eira är ocnså varm, skyyyndar iväg mot stan. Efter ett tag drar Eira av sig sin mössa och jag böjer mig ner för att ta upp den och samtidigt svara på ett sms. Eira är då utan mössa i TYP 60 sekunder.

Då kommer en gubbe och tant och utbrister : men det var det VÄRSTA jag sett, STACKARS barn.

här någonstans känner jag bara att nej. Nej jag ska inte låta dig ge mig en sådan kommentar ostraffat. Jag typ skakar i kroppen så arg jag blir (ska tilläggas att jag har PMS nu) något som gubben sent kommer få ångra. Ge dig inte på en morsa MED PMS!!!!

Jag låter gubben och tanten gå förbi. Drar på Eira mössan sen när jag hör förbi dom med mössan på ler jag och pekar fingret och säger GOD JUL DÅ!!!! JAG VET, lite omoget men jag blev så lack. Så trött på gubbars kommentarer. Speciellt när jag kände att han tog sig friheten extra mycket för jag ser/är ung ut. Och speciellt när man säger till ett glatt barn som sitter i en varm svindyr åkpåse med en jacka och vantar att ”det är det värsta han sett” och ”stackars barn” nej det är fan inte synd om Eira. Det är synd om alla barn som måste fly från krigen nu. DOM är det synd om. Det är synd om alla barn som inte får några julklappar, eller som har föräldrar som super. Inte om Eira som inte hade mössa på sig i 60 sekunder.

Gubbfan hoppas du får en trevlig jul osv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.