Frida Asp

När luften tar slut

det har varit lite tyst här, det beror på att igår eftermiddag fick jag ett litet psykbryt och orkar inte mer. Eira har under några dygn varit extremt gnällig, alltså känner knappt igen henne. Vill du ha mat? *skrik* nehe sova? *skrik*. Försökt med allt! Hon har haft förkylning och tandvärk…det tär så otroligt mycket på en när hon är så ledsen och gnällig och man inte kan komma på hur jag ska kunna göra det bättre för henne. Jakob kom hem vid 16.30 och jag bara lämnade över henne och drog täcket över huvudet. Gav upp!

Men sen åkte vi ändå till min syster, jag tvekade lite eftersom jag var livrädd för att hob skulle vara ledsen hela tiden men där blev hon plötsligt sig själv igen. Min syster lekte med henne också och hon glömde nog bort smärtan lite.

..innan psykbrytet var vi hos Emelie och hennes Lykke tillsammans med Alexandra, Sigge och Natahlie med hennes tvillingtjejer. Full rulle med andra ord. Den ena bajsade ner sig och den tredje kräktes. Alltså bebisarna? Inte vi. Men GUD vilket fint hus Emelie har, tror ni min huslängan blev mindre?! Vill haaaaaaa. Supermysigt och så glad att få träffat den tjejen. Vi planerade in en vinkväll UTAN barn. Yesplease! Behövs.

lördag då. Jakob gav mig sovmorgon och tog ut Eira på promenad vid 7 när hon vaknade. Jag sov till 10.00(!) och ska få kaffe och frulle nu. Drömkille den där Jakob.

Såhär harmonisk var inte fikat, men ack så mysig!

image image image image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.