Frida Asp

SVAR PÅ FRÅGORNA

Undrar om ni fått veta orsaken till Jacobs problem med lungorna. Blir han helt återställd utan problem/mediciner? Och likt ovan kommer ni stanna i jkpg?:)

Nej vi vet inte orsaken helt och hållet eller om han kommer bli helt återställd. Vi väntar på provsvar på lungorna sen måste han operera sin andra lunga också nu i år… Inga mediciner än så länge utan nu är det smärtstillande och vila ett tag 🙂 Jag har svarat på sistnämnda lite längre ner i inlägget…

Hur fungerar det ekonomiskt att vara student och ha barn? Klarar man sig om ens partner arbetar?

Trevlig blogg!

Rent ekonomiskt så funkar det helt okej, jag tjänar MER på att vara student än mammaledig så jag var ju”van” vid att inte få in en full lön liksom. Så det var ju positivt hehe. Vi klarar oss toppen, men det är ju för att Jakob har det jobb som han har. Vi reser, unnar oss saker och lever ett gott liv så som vi har det nu, och det kan ju bara bli bättre 🙂 Jag kommer efter min utbildning förhoppningsvis få ett bra jobb och kunna håva in stålar ännu mer! Allt går om man vill! Man får helt  enkelt prioritera. Tack, kram! 🙂

Vill ni bo kvar i Jönköping i många år till?
Vad vill du jobba som när du är klar med utbildningen?
Vilket företag skulle du vilja jobba på? Vill du jobba heltid?
Skulle du kunna tänka dig att vara hemma-mamma istället?
Hade ni några alternativa namn till Eira?
Hur vill du att ert bröllop ska vara?

Oj många frågor, KUL! Då ska vi se..

Vi vill bo kvar i Jönköping i några år ialf. Jag ska gå ut skolan, skaffa ett jobb osv. Sen har vi lite planer när det kommer till boendet och går allt som det ska vill vi absolut bli kvar i några år. Men varken jag eller Jakob är några som är fega när det kommer till testa nya saker. Vi har pratat om att flytta utomlands i några år, kanske London. Vi får helt enkelt se, men jag tror med stor sannolikhet att vi kommer bo kvar i Jönköping ialf minst 3 år. Jag trivs faktiskt toppen här. Goa vänner, bra studentliv och bra möjligheter till jobb då Jönköping växer och växer som stad!

Vad jag vill jobba med efter utbildningen är lite oklart. Jag hade gärna jobbat inom sociala medier/blogg eller starta något eget inom media och kommunikation. Jag vill jobba heltid men ännu mera driva eget! Företag som jag hade tyckt varit väldigt kul att få jobba hos är IKEA, Isabella löwingrips, perfect media.

Nej jag skulle inte kunna tänka mig att vara hemma-mamma. Jag har så mycket idéer och tankar på vad jag vill göra i karriären och hade nog fått lite smått panik på att bara vara hemma med barn. Inte för att det är något dåligt eller LÄTT jobb att vara en hemma-mamma heller.

YES vi hade några alternativ till Eira, men dom behåller vi till framtida syskon..hehe

Bröllopet ska vara en STOR FEST för familj och vänner. Kanske på något härligt slott och en två dagars festande? ja du hör, det kommer kosta…så får dröja några år så vi hinner spara hehe…

Hej och tack för en bra blogg:) Jättekul att få följa dig och din fina familj!
Väntar själv barn och har börjat leta mig ut i barnvagnsdjungeln. Ser att ni har en stokke traliz, vilken vi också är intresserade av. Vore därför tacksam om du kan berätta vad ni tycker om vagnen, fördelar/nackdelar, om den är att rekommendera osv?

Hej! GRATTIS! 🙂 Alltså….jag ÄLSKAR ju Stokke. Tycker den har allt! Lätt att fälla ihop, hög så man ser bebis och får bra kontakt, stort utrymme där nere som är guld när man typ handlar eller shoppar för mycket hehe. Bra att köra i terräng och snö. Fick fråga Jakob om han kunde säga något negativt om den, han sa att den tar rätt så mycket plats i bilen, men vet inte om det just är Stokke eller om typ bugaboon också gör det? Hur som, åk och testa den och be om att få prova fälla ihop den och ta in i bilen! Lycka till 🙂

Hej!
Hur bor ni nu då??
Jag och min sambo bor på 60kvm och ska ha bebis om 1MÅNAD! ????????
Vi har världens minsta badrum och ingen hiss i huset, och typ ingen hall haha hur gör ni med förvaring av barnvagnen?? Tror du man klarar sig första året med bebis i en 2a eller ska jag börja panik leta efter större?!? Hjälp! ????

Alltså, allt går ju! Skötbord behöver man faktiskt inte ha. Funkar med en handduk i soffan eller sängen. Hiss, man kan ju bära bebisen den väger typ nada i början. Barnvagnen står i hallen/balkongen/köket ja lite överallt…Man klarar sig ABSOLUT på en tvåa, nemas problemas. NJUT av bebisen allt annat löser sig:) kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.