Frida Asp

En torsdag

Godmorgon! Eller..morgonen blev inte så jätte härlig.

Jag vaknar upp och kommer ut i köket och ser att Ludde (min lillebror) och Jakob har lagat mat men inte städat undan. Jag HATAR att vakna upp till stök. Ja jag vet bitterkärring-varning men. Jakob äger en penisförlängar kniv som ligger framme. Av någon oklar anledning kände Jakob för att hacka löken med just den kniven. Jag ska diska upp lite snabbt och irriterat och ska lägga in kniven i slidan. Ja det heter la så? Det skyddet till kniven?

OCH SVOOOSSSHHH. Blod överallt. Jag står stilla och bara låter blodet rinna för jag tror att jag är cool och oberörd. Istället svimmar jag.

ANNARS då? Jag gjorde en supergod frukost med perfekt gröt, mango hallon och jordnötssmör. Jag hade tänkt ge mig ut och springa en sväng. 30 min är mitt mål..Kan det vara så att denna gången har jag hittat balansen? Att jag kommit in i bra kost och träning? Jag känner mig taggad!

… Jag stack på bio igår istället för att lägga ut bilderna, sorry. Hoppas ni kunnat sova gott ändå. Bilderna kommer upp idag istället 🙂

14509241_10154384417766006_1191204816_n

Skåda, så perfekt gröt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    För mig funkar det alltid bäst när man inte ”tänker” för mycket. Balans är det bästa. Träna, äta bra men samtidigt njuta av det goda också. Men man känner alltid det där när man är taggad och redo och då blir det automatiskt man äter bättre. ☺️ Heja dig ????