Frida Asp

Bad moms

Bloggen har ekat tomt i dag. Men det har en bra förklaring: Vi har inte varit hemma! Eller..Morgonen har vi varit hemma men då hade jag fullt upp med en liten tjej som är överallt. Vid 10 gick vi ut på en liten prommis och sen mötte vi upp alla goa tjejer med deras bebisar. Glatt gäng med 8 bebisar som numera INTE sitter still. Men blev inte så kaotiskt som jag såg framför mig, Eira kröp omkring och undersökte löven, käkade majskrokar och brottade ner sina kompisar. Vi mammor förtärde socker och kaffe – två livsviktiga livsmedel sedan man blev mamma.

… Har en grej jag ”måste” göra innan veckan är slut. Brukar ha lite punkter varje vecka som jag vill få gjort. Nämligen skriva in Eira på flera förskolor. Än så länge är hon uppskriven på privata och där kommer nog Eira in när hon är 27 år..Lite sent! Jag vet att det är många mammor som har ångest för att deras barn ska sättas i förskola.  Visst kommer det kännas lite konstigt i början, men jag försöker att fokusera på det positiva. Att det kommer bli spännande att se hur Eira reagerar och är på förskolan. Hur mycket hon kommer att utvecklas, få kompisar och andra relationer. Hur kul JAG kommer ha det, och att jag kommer få sakna Eira. Det tror jag ändå är viktigt, att sakna lite. Så när man ses efter förskola och jobb så är man laddad och kan ge 100 procent. Tror barnet känner av ifall man är ledsen/ångest över något och barnet blir också ledset.

Ikväll ska jag & Frida gå och ses Bad moms, så kul! Och PASSANDE. Jag måste ju höra till  den skaran ”bad moms”…Jag menar, lämna barnet ett dygn INNAN 1 år!! Sätta barnet på förskolan INNAN 2 års ålder….lagar INTE ekologiskmat och låter barnet titta på babblarna ibland så jag kan äta ifred. Ni hör ju! 😉

… Såhär ser det ut när man försöker styra upp 8 goa bebisar på bild

image image image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.