Frida Asp

Vem är Frida Asp?

Såg att lite olika bloggare hade gjort en lista på olika saker om sig själv. Tänkte att jag gör en likadan, är ju en riktig list-löver!

Kommer från Halmstad! Born and raised. Okej inte born, föddes i Helsingborg men flyttade när jag var ish två år?  Pappa bodde då i Lund och pluggade och pendlade. Japp dom var också 23 år när de fick barn!

Har hunnit haft tre andra längre förhållanden, där emellan lite singel. Tanken var när jag flyttade hit att jag skulle VERKLIGEN vara singel och bara dejta och ha kul. Hann en månad, sen träffade jag mitt livs kärlek…Det var meningen helt enkelt! Vi drogs till varandra BOKSTAVLIGEN talat.

har tre syskon. Yngre! Yngsta är sex bast, Elsa. Eiras idol!

Just nu studerar jag min drömutbildning- media och kommunikation. Vad jag vill jobba med vet jag inte riktigt än..Fast JUST NU är jag mammaledig. Inte så bara, jäklar inte hade jag anat denna omställning. Men vad jag vuxit 🙂

Frida….

– Frida gillar sol före skidsemester alla dagar i veckan. Skulle kunna ligga på en solstol i en vecka utan att få kli i benen

-Frida älskar människor som har stort hjärta. Jakob är den personen jag träffat som har det största hjärtat.

-Frida ÄLSKAR att planera….och när planen inte går som jag tänkt….Då är det inte kul

– Frida har ett väldigt temperament och kan agera innan jag tänker. Inte bra alla gånger. Blir sur fort och hårt men försvinner lika fort… Inte långsur alls!

-Frida är väldigt ambitiös och när jag kommer på något vill jag att det ska ske DIREKT. Jag är rätt bra på att starta upp olika projekt och vill jag något tillräckligt ser jag till att det sker. Kanske någon inom projektplanering är något jag ska arbeta med i framtiden?

– Frida värderar familjen oehört mycket. Min familj är allt!

-Frida kan oroa sig för saker som egentligen inte behöver vara så allvarligt egentligen..

-Frida är lite av en hypokondriker som googlar för mycket för sitt eget bästa. En gång fick jag för mig att jag hade AIDS(?!) och panik testade mig. negativt SÅKLART…Men jag kan inbilla mig fram symptom.

– Frida är en person som älskar att skratta och har ändå rätt bra humor (får man säga så själv). Jag tycker det ialf, och min lillebror och pappa. Sen har jag ett gott hjärta och bryr mig väldigt mycket om mina nära.

image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Haha vad jag känner igen det där med hypokondri och Dr Google – farlig doktor och en jäkel på att sätta diagnoser, med sämst prognos dessutom!
    Jag har ungefär en åkomma i veckan och tänker varje gång att min man är fantastisk, som står ut med mig haha. Din J verkar vara berikad med samma tålamod och kärlek, härligt!!