Frida Asp

måndag- och inte bakis

Jaaa jag/vi var lite sletna igår. Så det var skönt att vakna upp och var pigg 🙂 Det är väldigt skönt med den nya rutinen som vi infört. Idag var ett undantag dock, det ööösregnade i morse och vi har inget regnskydd. Vi väntar på att få STOKKE sittdelen, så nu varierar vi mellan två andra vagnar- som inte har regnskydd. Jag längtar efter att få köra min Stokke igen! Den är rejäl och har en bra lattemugg<3 haha.. All ära till våra ”resevagnar” som funkar toppen i sommar, men nu när det går mot höst och jag vill kunna gå långa promenader behövs Stokken.

Hur ser våra rutiner ut nu då? Jo Eira vaknar någon gång mellan 6-8. Eira får gröt, jag dricker en kaffe och sedan går vi ut och går en pw. Vi är hemma till nio, jag fixar frukost och sen kommer Jakob hem för att äta frukost med oss. Eira får då oftast en leverpastejmacka att äta så hon håller sig lugn, mat funkar alltid hehe. Mysigaste stunden på dagen! Sen blir Eira oftast trött vid 10 och sover en timme. Så oftast kommer vi inte iväg på något förrän efter lunch.

Hur ser era morgonrutiner ut? 🙂

image

 Älskar min nya läppenna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vi har också nya rutiner här hemma då vår äldsta börjat i skolan.
    En dag när jag är ledig ser dagarna oftast ut att jag följer honom till skolan, fortsätter vidare på en PW med lillasyster och sedan går vi hem och äter frukost.
    Finns väl ingen bättre start än promenad och frisk luft innan frukost 🙂