Frida Asp

veckans fråga

Heeej!

Jag o Alex väntar en liten bebis som kommer i Januari. Är alltså i 4:e månaden nu och har bara köpt några enstaka plagg, men 1 september flyttar vi in i vår nya lägenhet och då ska det handlas!

Jag tänkte höra med dig om du har några bra tips med saker du varit nöjd med/inte nöjd med. Självklart skiljer sig allt från bebis till bebis och man får väl lära sig fram antar jag. Många ger mig även tipset att inte köpa för mycket i början men samtidigt ser man ju fram emot att fylla huset till ett barnhem hehe.

Men barnvagn… Vilken har ni och är ni nöjda med den ni har idag? Önskar du att du visste något speciellt innan du köpte den?

Har du någon lista ”bra att köpa innan bebis” (som funkade för er) så hade det varit jättekul att få ta del av det =D Kanske redan finns i arkivet som jag missat?

Tack! och Stor KRAM
Jennifer

Hej Jennifer, och graaaaattis! Du har ju varit med från början och frågat angående bebis och vet att ni varit sugna. SÅ mysigt och du har en fantastisk tid framför dig. Jag var precis som dig, ville köpa ALLT (och köpte typ allt). MEN måste ändå hålla med att man behöver inte köpa allt allt direkt, det är mysigt att ha lite kvar att handla när bebis är här speciellt när man ser vad det är för en liten. Bebisar växer fort och vi använde inte alls allt jag köpte. Vid nästa bebis ska jag bara köpa ”overaller” i mjuka tyg. Jag köpte liksom tusen byxor/tröjor/kjolar som var helt onödiga. Sen beror det på när bebis kommer, men din kommer ju i januari så då är overaller perfekt.

Men att köpa är ju en del av ”boingen” och det var ett sätt för mig att försöka förstå att det skulle komma en liten bebi till oss. Barnvagn så rekommenderar jag bugaboo (syskonvagnen!) om ni planerar syskon tätt? Då slipper man köpa till en senare och sparar pengar. Annars älskar jag ju våran STOKKE. Vi har stokke trailz, och ÄLSKAR DEN. skön och lätt att köra, hög så man ser bebisen osv. Toppen!

Min lista ”bra att köpa innan bebis” kommer här:

# amningskudde (om du ska amma)

# badbalja + badoljor

# blöjor i MÄNGDER, det går åt!

#nagelfil

# babynest

#sköna kläder till bebisen som den kan ha första månaderna

#FILTAR! en tjockare och en tunn tips är ”muslin” filtar som är tunna och perfeka att ha när man ammar eller till bebis då den kan andas om filten råkar komma över ansiktet.

#skonsamma våtservetter, eller som vi körde med – Små handdukar och olja.

… Allt jag kan komma på, SJUKT vad man glömmer. Ni som läser får gärna fylla på här nere om ni kommer på något.

Lycka till Jennifer, kommer gå så bra! Får ses med våra små när din är ute 🙂 kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer Klingvall

    Nämen! Nu blev det lite extra roligt att komma in här idag ???? Yey!!! Tusen tack Frida för att du tog dig tid att svara på min fråga! Ja, jag har verkligen följt dig från början haha och resan har varit såå spännande! Tack för ett kanonsvar, en kanonblogg och vi måste absolut ses sen ????????❤️Kram!