Frida Asp

Dagen i punktform

– Vi åt lunch ihop jag och Eira. jag åt kyckling med kokad broccoli. Jag passade då på att koka lite till Eira också, och det gick VERKLIGEN hem. Jag märker ju att hon helst vill plocka med maten själv, men jag är ju väldigt feg och LIVRÄDD att hon ska sätta i halsen. Hittills har hon fått själv äta macka med leverpastej som jag delar och nu broccoli bitar. Vad kan man mer ge?

13989435_10154244130746006_1223705385_n

kladdig historia…Det är härligt att se hur hon njuter av att få testa själv. Men det blir kladdigt…Tur det går att städa bort rätt fort 🙂

-Efter lunchen var hon VÄLDIGT kladdig. Då fick Eira hoppa i vasken (badet) hehe. Hon Älskar att både äta och bada så där kunde hon sitta ett bra tag tills händerna blev som russin.

13988878_10154244130781006_1187597175_n 13989596_10154244130801006_1459549693_n 13989578_10154244130821006_420676013_n

-Efter bad är det dags för att smörja in sig! Vi använder oss av Sophie la girafe som är fet och bra för känslig bebishy. Vi har typ flyttat ner skötbord till sängen/Soffan. Det känns läskigt att ha henne högt upp nu och byta, hon rör sig/kryper och har man inte koll hela tiden känns det som att hon kommer ramla ner..

14009949_10154244130726006_1035719475_n 13942696_10154244130691006_1078962360_n

– Sen åkte vi till Ica Maxi, själva. Eira var hos sin moster Elin och vi kunde gå ensamma i lugn och ro. Behövs ju lite extra planering nu när jag följer ett kostschema. Så jag har saker hemma och slipper gå hungrig och falla för frestelser att SLAKTA ALLA BULLAR. Som är lätt hänt..hehe

NU: laga mat, natta Eira och ta det lugnt i soffan. En dag i småbarnsföräldersliv, alla dagar ser inte ut såhär men en typsikt ”vardag”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag var också supernojig i början, men nu äter Sixten samma mat som vi andra. Men nåt jag körde mycket i början var äggröra; hacka ner lite grönsaker och skinka, två ägg och lite grädde… Succé varje gång. Kladdigt blir det förstås, men det får man ta! 😉 Kokta ärtor är också bra, så får de öva det berömda pincettgreppet också. Och hårdkokt ägg skuret i bitar… Kör i vind vetja! 🙂