Frida Asp

G o d m o r g o n

Morning! Uppe med tuppen…Vet inte vad som händer med lilla Eira just nu, hon är världens goaste tjej och lätt men så plötsligt, igår kväll mitt i skrattet börjar hon gråta, inte ett trötthetsgråt eller för hon är arg, utan mer som att hon blir rädd/har ont. & jag blir så ledsen att se henne bli så ledsen, det kommer bara sådär och sen försvinner det snabbt igen. Efter får jag inte lämna henne, hon vill inte ens sitta hos Jakob…Vad är det som händer? Tänder? Hon sover sämre nu också både dagtid och på nätterna, kommer inte till ro liksom.

Jag funderade på om jag skulle starta en bloppis på instagram..Sälja av både lite av mina och Eiras kläder. Har liksom inte plats i garderoben längre. Hade det varit något?

nu kickar vi igång fredagen med kaffe och hoppas att Eira mår bra (hon sussar fortfarande).

13275664_10154046374581006_712241688_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Så har min Harry också börjat att göra! I vanliga fall är han så go o glad, men som du skriver, helt plötsligt skriker han precis som han har ont eller blir rädd. Harry är nästan lika gammal som din Eira, född den 23 dec. Vi misstänker att det kan vara tänderna, då han aldrig gjort så här förut (börjat denna veckan med det). Vi får hoppas att det försvinner snart för som båda!