Frida Asp

svaren på frågorna

Kan vi ses när du kommer hem från Spanien?!

– svar JA! Se nu till att inte föda bara Alexandra! 

Hur lärde du känna alla dina vänner som har barn. Var det genom föräldrargrupp eller kände du dem sedan tidigare?

Inte genom föräldrargrupp utan dels faktiskt via bloggen. Gravida i Jönköping läste min blogg och tog kontakt, sen kände dom någon som var gravid osv osv. Men de flesta jag umgås med kände varandra eller visste vilka de var sen innan. Jag är ju ”Ny” här i Jönkan så hade inte lika bra koll. Men tips, ta kontakt med gravida (om du nu är gravid). Alla är i samma sitts och vill oftast ses. Annars öppnaförskolan är bra att träffa mammor på också!

Ska din familj flytta hem? Ser du en framtid för er i Jönköping eller vill ni flytta? Ditt drömjobb? Hur många barn?

Nej inte som det ser ut nu. De har sin bas i Palma, men hus i Halmstad så vi kan ses där när vi vill 🙂 Just nu trivs jag väldigt bra i Jönköping, jag har bra vänner och många kompisar till Eira. Så jag kan tänka mig att bo där några år, sen får vi se vart vi hamnar 🙂 Mitt drömjobb..Gud vad svårt! Jag älskar ju kommunikation och olika sociala medier/events…Något inom det men exakt VAD vet jag inte. Jag vill nog ha 2-3 barn Jakob vill ha 5…Vi får se vart vi hamnar hehe.

Har din och Jakobs relation förändrats sedan Eira kom?

Både ja och nej. I början var den väldigt förändrad när allt var så nytt och jag kunde verkligen sakna ”mig och Jakob”. Men nu när Eira har varit hos oss i några månader känns det SÅ självklart att hon är här hos oss. Men klart att det ändras lite, jag till exempel kan bli mer irriterad pga sömnbrist. Men oftast går det över väldigt fort! Hade varit konstigt om relationen inte hade ändrats, ett helt nytt liv ska ju komma in till oss..Men det behöver ju inte alltid vara negativt att den förändras, inte för oss ialf 🙂 Att genomgå en förlossning och sen uppfostra sitt barn stärker ju förhållandet om något.

Sen är våran relation absolut inte perfekt…Men vi har det underbart för det mesta (förutom när jag har lågt blodsocker eller är trött, då har jag nog gjort slut 55 gånger med Jakob ;))

Spola tillbaka tiden 5 år, hur tror du att den Frida hade trott att livet såg ut 5 år framåt?

Oj…för fem år sedan.. vad gjorde jag då? Jag jobbade, festade och hade inga planer på barn de närmaste tio åren ialf. Jag var rätt orolig för framtiden, trött på killar överlag. Men så bra det kan bli 🙂 Man ska inte oroa sig i onödan!

Du har skrivit att Eira inte var planerad. Var det ändå självklart för er att behålla henne eller tvekade ni?

Hon var inte planerad, men SÅ välkommen ändå! Abort fanns inte i mina tankar, men jag behövde tid att smälta att jag var gravid. Men att hon skulle få finnas var solklart redan från när vi plussade.

Vill ni följa med till Thailand i november?

TRODDE ALDRIG DU SKULLE FRÅGA!!! EH JA!

Hej! Spännande att din familj bor i Spanien! Undrar hur det kommer sig? Har dom företag etc :)? Härligt att kunna åka ner o hälsa på när man vill!

De var trötta på Sverige, ville testa något nytt! Pappa har företag och jobbar här i Spanien nu 🙂 JAA så underbart! Men man saknar dom rätt ofta. Tur det är så pass nära ändå till Palma. 

PUSS PÅ ER!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.