Frida Asp

TACK GODE GUD

Är inte religiös, men överväger att det måste finnas högre makter som har hört mina böner. JA EIRA GILLAR BABYGYMET. Jag kan alltså lägga ner henne där och hon kan LEKA i hela 10 minuter, ibland 20 !!!! Lyckan i att få använda båda mina händer och äta en frukost, eller sminka mig.

Inatt vaknade Eira klockan 4 och hade en vakenperiod till klockan 6. Då väckte jag Jakob och sa: snälla bara ta henne. Fast han skulle upp och jobba och jag oftast tar alla nätter kände jag ändå att nu var min gräns nådd, jag vill bara sooooova. Så han tog Eira och gick upp. Då hör jag liksom små glädetjut från vardagsrummet. Där ligger Eira i babygymet och lever life. Hur glad som helst. Jahopp. Sen när Jakob skulle till jobbet vid 7 kom han in med Eira, då sov vi vidare till kl 9. Så fick ihop några timmars sömn.

Idag är den enda dagen jag och Eira inte har några planer alls. Elin kommer hit en sväng, men inte mer än så. Har mycket att se framemot i veckan, i morgon är det mammadejt med alla mammor och deras bebisar. Torsdag kommer Sarah hit och fredag Lina, Sofia…BÄÄÄÄSTA! Gud vad jag saknar dom. En vacker dag ska vi alla bo i samma stad!

Babygymmet- en trött mammas bästa vän. 

12596714_10153769746866006_208383157_o

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.