Frida Asp

MONDAY

Första dagen utan Jakob hemma! Startar veckan med en liten sovmorgon, eller ja Eira startar veckan så. En själv passar på att duscha/sminka sig och äta frukost. Klunkar en kopp kaffe just nu, det behövs efter nattens party. Eira har bökat runt som en galning stackarn. Några tips mot magont? Antar att det är för att tarmarna inte är mogna ännu, men vill ju inte hon ska ha ont och vill gärna sova några timmar 🙂

annars idag så ska vi på dejt med (flinnman.blogg.se) & hennes lilla kille Elis som är en vecka äldre än Eira. Ja ni hör ju hur bra dom passar, Elis & Eira..vilket gäng!

såhär gott ligger hon och sover nu när hon varit vaken och röjt hela natten.. 

12434170_10153707934456006_1992386797_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    För oss funka det att hålla upp benen, la honom bredvid mig i sängen och la honom så att han låg med benen uppe mot min mage, funkade för oss iallafall!

      1. Hanna

        Haha kanske dålig förklaring, ska se om jag kan förklara bättre. Inte säkert det funkar för din dotter mot magont men det funkade för min son. När ni ska sova för att slippa hålla upp hennes ben mot hennes mage med dina händer så ta upp benen mot hennes mage och lägg hennes rumpa tätt imot din mage så att hon inte kan ta ner benen för att din mage är ivägen, haha vet inte hur jag ska förklara på annat sätt!

  2. Lollo

    Hej! Vår lilla har också en känslig mage och hjälp så ont hon haft! Mitt tips är att göra magmassage (googla spädbarnsmassage mot kolik) hjälper att hålla tarmarna igång! Sen får vår lilla Sempers magdroppar (god bakteriekultur som ska vara bra för magen) sen är windy pysventil toppen om hon fiser mycket!
    tillsist vill jag säga att detta är en period som kommer gå över!! Även om en inte tror att en aldrig någonsin kommer få sova och att sitt barn alltid kommer ha ont, men det blir bättre håll ut!
    Kram