Frida Asp

SUNDAY

Sitter med rosa strumpor som ska göra mina fötter mjuuuka och tittar på netflix. En ny serie som heter ”making a murderer” helt OK att fördriva sin söndag på när det snöar ute. Lilla E har magknip under natten stackarn och har haft det dom senaste 2 dagarna, vad gör man? Tycker så synd om henne när hon ligger och gnyr och drar upp sina små ben mot magen, vill ju inte att hon ska ont, hon ska alltid må bra!

Förövrigt har jag blivit en ”sådan mamma” som blir löjligt stolt över henne när hon gör små saker. Som igår, när hon lyfte på din nacke. FOTA JAKOB!!! Skriv upp i boken att hon lyfte på nacken HELT SJÄLV!!! Jag vet. Men för oss är det så sinnes sjukt häftigt att se hur hon börjar utvecklas lite. Kolla bara på den lilla dubbelhakan, hur kan man inte älska henne?

12404528_10153705137476006_1605964703_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej ! Jag har en liten kille på 10 månader, hans första 3 månader var med magproblem och jag upplevde också att han svalde luft (vilken man enligt min BVC kan som bebis 😉 ). Vi testade Minifom (från Apoteket), från 4 veckor tills han blev tre månader!! Det hjälpte oss jättemycket! Och vi fick sova på nätterna! 🙂

    1. fridaasp

      Heej! Ja himla knas att min BVC säger att dom INTE kan det? Har börjat med miniform…hur ofta gav du honom det? Hoppas det kan hjälpa henne lite 🙂 Så synd om henne när hon bökar runt om nätterna. kram!

      1. Linda

        Alltså till en början var jag väldigt försiktig men då hjälpte det inte Så han fick (jag sprutade direkt från minifom flaskan) in ca 2msk innan varje amningstillfälle. Och han åt jäääämt!