Frida Asp

GODMORGON

Godmorgon från bebisbubblan!

Det är sjukt att man kan ändå vara såhär pigg på dagarna när man får sova så få timmar om natten. Men man bara gör det!

Eira ligger och snusar i sitt babynest och vi har ätit frukost och kollat julkalendern, den är ju sjukt bra! Idag ska vi göra lite små ärenden, försöka hitta lite mer kläder åt mig, köpa en blöjhink (sexy) och sen blir det nog musikhjälpen i soffan igen.

JUST DET en liten BVC update: Eira hade gått upp och gått ÖVER sin födelsevikt, YES (hade varit konstigt annars så pass mycket hon äter, lilla chubby!) När vår barnsköterska på BVC såg vårt personnummer hajjade hon till: oj unga föräldrar! Har inte riktigt tänkt så, men ja det är vi kanske, eller ialf Jakob som är 22 år hehe.

En sak som jag tänkte innan Eira kom till världen, när jag fick reda på att jag var gravid var att jag vill fortfarande vara JAG när bebis kommer, om ni förstår vad jag menar? Jag vill inte bli en sådan som slutar göra saker som jag tycker om, eller ändra på mig. Jag kommer fortfarande vara barnslig, gilla att hänga med mina vänner, träna och resa. Nu dessa veckorna, eller veckan har jag gått in i en bubbla. All min kraft har varit att lära känna det nya lilla livet, försöka ta in att hon är här. Det har ärligt talat varit en liten chock i början. Men jag märker att jag mer och mer kommer in i det. Snart kommer jag kunna känna mig som ”mig” igen. Har varit extra jobbigt med då jag haft så ont i de nedre regionerna och känt mig allmänt matt.

Min lilla fina familj. Eira ville inte riktigt jobba med kameran!

12395359_10153679071211006_969796683_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer Klingvall

    Asså jag fattar att du har ont!! (Men inte hur det känns förstås hehe) kollade på klipp på youtube för några dagar där man fick se en vaginala förlösningar CLOSEUP. Holy moly vet inte om jag borde sett det… Hehe kram på dig ❤️

  2. M

    Hej! Är en tjej från Halmstad som läst din blogg sen du blev gravid. Hittade dig på instagram när man kollar runt på kompisars kompisar typ, hamnade på bloggen och har sedan fortsatt läsa. Har inte varit hemma på några dagar och därför inte läst bloggen, när jag gick in idag och såg att ni fått er lilla bebis blev jag så glad för er skull! Så fin! Stort grattis till er! :))