Frida Asp

FINT TILL LILLA E

Vad söta ni är som har skrivit till mig, nej jag ska inte sluta klart jag ska fortsätta nu när det är så nära! Hade nog en liten dipp igår för idag kändes det roligt att skriva igen, speciellt efter alla era fina kommentarer <3 🙂 Kan ju passa på att berätta att jag hade första känningen igår, kom som molande mensvärk som kom och gick under 3-4 timmar somnade dock ifrån dom och när jag vaknade var allt puts väck! SYND! Hur startade era förlossningar? slempropp/förvärkar/vattenavgång? 

Kolla så fin mössa/vantar och strumpor som Linn, Jakobs syster har stickat till lilla E…så gulligt! Tusen tack! 🙂

12285691_10153651918036006_1154686504_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Nu har du nog snart lilla E hos dig 🙂 avundas det du har framför dig trots att jag sitter o snusar på min egna lilla tjejja som är 4 dagar idag 🙂
    Min förlossning drog igång helt utan förvarning med ngra värkar i torsdagsem. Blev intensiva som tusan runt 18 o vi åkte in kl 22 o då vart jag öppen 6 cm. Sen föddes hon kl 2:50. Så allt gick rätt fort o vart sjukt häftigt.
    Går inte föreställa sig hur det är så bara låt det falla sig på plats när det väl gäller, men grym upplevelse iaf 🙂 lycka till! //C

    1. fridaasp

      Jag hoppas verkligen det!:) Åh vad mysigt, (tror jag sett detta på fb om din kille är andreas hulth?) Men massa grattis till er, och vad skönt att höra att allt gick bra och att det faktiskt bara kan sätta igång när som pang på. Det väcker lite hopp… 🙂 Tusen tack,kram!