Frida Asp

MÅNDAG

Morning folket!

Herreguud vad det har blåst här på Atollen inatt! Dock inte lika mycket som i min kära hemstad Helsingborg såg jag på nyheterna.. Får ringa lilla morfar och fråga hur han mår egentligen. Nu sitter jag med lite kaffe och ska sätta igång och läsa det sista inför tentan som är vid 14.00..sen ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag. Min hjärna lär vara död!

Imorse vid 9 kom Jakob hem från jobbet, meen vad gör du hemma? ”jag tänkte komma hem på frukost och lunch denna veckan för att kolla till dig så att du mår bra” Som om jag skulle ligga i något hörn i lägenheten och föda..? haha..sött!

En liten fråga tänkte jag slänga ut också. Vad funkar för att ”sätta igång” kalaset? Jag personligen tror inte på att något funkar förutom hinnsvepning som görs av läkare. Men har hört att champagne/färdknäppen osv kan fungera, eller är det som jag misstänker, en myt? Ett glas skumpa hade annars suttit fint! 

12305543_10153649702446006_148410839_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej Frida!
    Jag är också gravid, har BF nu på torsdag så nästan precis som du ☺
    Det ar mitt tredje barn som är på jäsning nu och jag gick två veckor över tiden med de båda tidigare, så jag är väl hyfsat inställd på det den här gången också.
    Angående att sätta igång nåt så tror jag inte heller att det finns nåt som funkar. Jag har provat färdknäppa, springa i trappor, hallonbladste, putsa fönster och även hinnsvepning men det är inget som har haft någon effekt Bebisen kommer när den själv vill. Det du inte får glömma är ATT den kommer iaf, det glömde jag bort med första barnet. Trodde jag skulle vara tjock och obekväm för alltid och inte få någon bebis haha. Lycka till när det väl är dags!
    Kram