Frida Asp

DAGEN INNAN

Såhär ligger vi i soffan, jag och magen. Med en massa papper runt om oss och försöker få in allt i mitt lilla sega gravid-huvud. I morgon är tenta1 och jag kan ärligt säga att jag inte kan plugga mer än vad jag gjort, så borde klara tentan sålänge det inte dyker upp någon surprise. & klarar jag inte tentorna har min lärare varit så snäll så han låter mig komplettera hemifrån, jag slipper alltså ta mig till skolan för att göra omtentor. Så det känns lite lättare nu faktiskt. Min trötthet/matthet finns kvar, kanske bara är såhär i ”slutet” att kroppen inte har lika mycket energi? Hur har ni som varit gravida upplevt de sista veckorna?

Min hårfön har lagt av med….så får springa i stan med blött hår..Dags att köpa en ny kanske. Jaha om man skulle ta och läsa igenom allt EN GÅNG till..?

Lillan buffar uppmuntrandes i magen ialf (ibland lite väl hårt på revbenen) Men det är mysigt med lite sällskap i pluggandet.
12179864_10153586486711006_163794576_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MATILDA O.

    Hej!
    Hittade precis hit till din blogg och jag måste bara fråga..jag och min pojkvän håller nämligen på å försöker skaffa barn, och jag är också student. Jag blev bara så nyfiken på hur du ska göra med skolan när bebis är född eftersom jag såg att du fick göra omtentor hemifrån? Ska du ta uppehåll eller ska du plugga distans? 🙂

    Detta verkar vara en mysig blogg, ska bara gräva ner mig i arkivet så bli inte förvånad om de kommer fler frågor! 😀

    /Matilda

    1. fridaasp

      Hej! Vad spännande 🙂 Jag ska ta ett års studieuppehåll och vara hemma med bebisen. De tentor jag pratar om är ifall jag inte klarar allt innan jag går hem, så har jag fått lite special från läraren att få komplettera hemma så jag slipper gå och göra omtentor. Vill få min termin helt klart så jag slipper ha kurser efter mig sen när jag börjar igen 🙂 Men det är himla smidigt att ta ett års uppehåll och de flesta är väldigt förstående och vill hjälpa till 🙂 Det är bara att fråga på, och lycka till med att göra bebis..hehe KRAM

      1. Emilia Karlsson

        trodde du hade tagit bort din insta för de gick inte att se den längre. men ja verkar ha blitt blockad från den då. går inte se dina bilder längre.