Frida Asp

BESÖK HOS BARNMORSKAN

Ny dag nya tag. Det måste vara mina gravidhormoner som spökar, för mina ”problem” jag hade igår känns inte alls lika stora idag. Igår kändes varje liten grej som världens nederlag, låg och grät i sängen och tyckte synd om mig själv men idag känns allt betydligt bättre. Dock kvarstår huvudvärken, men ändå känner inte igen mig själv vissa dagar jag som annars brukar vara så glad och positiv kan bli helt nedstämd och orolig.

Hur som, startade denna dagen hos Astrid, barnmorskan. Hon kunde se att jag hade haft högt blodtryck (så kan vara ett samband med huvudvärken.) Hon kände hur låg, och YEEEES hon var fixerad, REDO för avfart så att säga. När Astrid mätte sparkade hon som en galning så Astrid skrek till flera gånger, hon gillar INTE när man stör henne och petar. När vi hade mätt magen såg vi att hon hade avvikit lite från sin tillväxtkurva..Astrid trodde att det berodde på att hon hade åkt ner i ”kanalen” men ville ändå boka in extra tid nästa vecka för att kolla upp det.

Går jag över tiden blir jag igångsatt den 19e december, det är alltså dagen då min familj flyger hit från Spanien så jag frågade om jag inte kunde få bli igångsatt några dagar tidigare så att jag och Jakob hinner vara hemma själv några dagar innan vi ska umgås med min och Jakobs familj den veckan. Men neee så kunde man inte göra, men nu har jag ju faktiskt BF 4 december och Astrid sa att vi hoppas hon kommer då. Så snälla E om du ska hinna träffa alla dina familjemedlemmar så se till att komma i tid är du snäll?

Tror Astrid blir lite trött på mina frågor med typ som ”men alltså..om hon är fixerad nu kommer hon tidigare då?” Hon kommer när hon kommer säger Astrid…Lätt för en person med noll tålamod att säga så till. VILL HA EN DAG OCH TID!

Nu ska jag käka min stooora mango som jag väntat tålmodigt på ska bli perfekt mogen, och idag är den perfekt banne mig! Försöker visa med bilden att mangon är lika stor som mitt huvud, typ. Ha en FAB tisdag!

12180098_10153584195116006_17725034_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.