Frida Asp

GNÄLL

Okej, vet att det inte är superkul att läsa när jag klagar och gnäller men måste bara skriva av mig. Har inte klagat under min graviditet men nu efter v.35…Jag har under de senaste dagarna hamnat i någon slags koma. Konstant trött och en huvudvärk som inte vill försvinna. Två mindre bra saker att ha när man ska försöka plugga in en tenta…Satt på bibblan i två timmar sen fick jag gå hem för att jag var så trött+hade ont i kroppen. Kom hem pluggade lite och sen tänkte jag ”om jag tar en liten Powernap så borde jag ju piggna till” Somnade på 1 sek och när jag vaknade var jag INTE piggare. Har två dagar att nöta in skittentan på, kan någon inte bara ge mig lite energi? 5 veckor kvar…(om hon inte vill ut tidigare) KÄMPA FRIDA.

Såhär pigg blev jag efter min powernap.

12179578_10153582572426006_2040302771_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Se upp med huvudvärken, konstant huvudvärk kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning. Krya på dig och lycka till med tentan 🙂

  2. Malin Fröström

    Tjennnna Frida! Tänk att jag har hittat hit nu… Så himla kul att se vad som händer i ditt liv nu för tiden! Och superkul med graviditeten!! På tal om ditt inlägg här så är jag riktigt jävla nöjd över att du faktiskt gnäller och inte är som alla andra som har en blogg och bara skriver om att allt är så bra hela tiden. Dessutom är det riktigt imponerande att se att du fortfarande pallar med plugg ett tag till trots detta som händer i ditt liv just nu. Sedan har jag faktiskt en liten fråga… Kommer ni lägga upp bilder på er tjej på nätet? Eller hur tänker ni kring det? 🙂 Kramar från en tentapluggandes Malin i Lund.