Frida Asp

LÄNGTAR TILL DECEMBER

Ge mig julefrid, massa julmat och lussebullar NU! Och en liten tjöck gosig bebis då, så är mitt liv komplett. Blir ett himla tjöt om plugget här på bloggen, men som ni kanske märkt har jag gått in i min ”plugg-bubbla”

Inatt runt 4 vaknade jag av mensvärk. Gjorde ju inte superduperont så antog att det inte var dags, men kom och gick med 30 sekunders mellanrum och höll i sig 30 sekunder varje gång….Tänkte ”neeej inte nu jag har inte tid att föda nu” Sen tänkte jag att nej Frida var nu inte en sådan dramaqueen och väck Jakob och börja redan förbruka dina ”jag tror det kan sätta igång snart”…och VIPS 30 minuter senare var mensvärken borta.

På lördag har jag och Jakob planerat att åka en sväng till Göteborg för lite lunch, shopping och bara strosa runt och glömma tentaplugg för några timmar. Ska bli väääldigt skönt.

När födde ni era bebisar? Innan BF eller fick ni gå över som alla förstföderskor gör tydligen?

& såhär såg jag ut idag, som typ de flesta dagar min sköna mammaklänning och mammatights! 

12167680_10153571667021006_2145245925_n 12178199_10153571667031006_48922360_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Mitt vatten gick i vecka 35+4 kl 03.40 och 07.15 var han ute , första barnet. Blev en chock men hade mådde jättebra och efter 3 nätter på BB fick vi åka hem på julaftonsmorgon

    1. fridaasp

      Nu är jag lite lost på veckor men var du i gravid vecka 36 då eller gravidvecka 35? 🙂 Behövde han någon extra hjälp med andning osv eller mådde han helt bra? 🙂 Vad mysigt att få åka hem på julaftonsmorgon…KRAM!

      1. Felicia

        Mvc räknar att man är gravid 39 v och gravid apparna 40 v han var beräknad 20 januari och kom 21 december så 4 veckor tidig. Han fick lite hjälp med andningen men var precis när han kom ut sen inga problem, ingen gulsot, sond eller neo 🙂 lite roligt att följa din blogg då jag också är från Halmstad och nu bor i Jönköping 🙂

        1. fridaasp

          Åh vad skönt att det inte behövdes. Coolt ändå att jag nästan har en färdigbakad bebis i magen som snart ska komma ut 🙂 Jahaaa vad häftigt! Vad gör du i Jönköping då?

  2. Louise

    Här gick vattnet natten till torsdag 2/7 sen hände… Ingenting. Haha. Så vi fick glatt vänta de tre dygn man ”får” gå efter vattenavgång och blev igångsatt 4/7 och bebis kikade ut kvällen 5/7 🙂 (BF va 4/7 så ganska punktlig bebis ändå!)

  3. Malin

    Med första barnet sa alla att oftast går man över, då var jag helt inställd på de.. En fredag i juli vaknar jag 05 av att vattnet gick, sonens är född 12 på dagen.. Dagen efter, skulle sambons syster gifta sig.. Jag som sett fram emot bröllopet, men fick bli BB för oss ist.. Det jag ville säga med detta är att sonen kom 10 dagar tidigt.. Andra sonen kom 12 dagar tidigt, då önskade man bara att graviditeten skulle ta slut, men med första barner hann man knappt tänka att de skulle komma tidigare, som alla säger.. Man vet aldrig när bebis kommer!!

    1. fridaasp

      Oj vilken chock! Tråkigt att ni missade bröllop, men ni var nog rätt glada ändå kan jag tänka mig 🙂 Nee man vet ju inte men eftersom 99% jag pratat med säger ”du kommer sääääkert gå över tiden” så blir det en sanning….Vi får se helt enkelt! Hon får gärna komma när hon är beräknad, helst inte tidigare för då hinner jag inte skriva min tenta..haha. Tack för du kommenterade, kram!

  4. Olivia

    Hej! Jag har följt din blogg sen i juli och detta är första gången jag kommenterar. Hittade dig och du verkade intressant eftersom du är i samma sits som mig. Pluggar och är gravid.
    Det ser så härligt ut att gå runt med stor mage, även om det kanske inte alla gånger är det. Jag hoppas jag kmr se lika fin ut som dig när jag är i den veckan du är i nu.
    Hoppas allt kmr gå bra för er med lilla E 🙂
    /Olivia

    1. fridaasp

      Hej, vad kul! Vad pluggar du för något? Vilken vecka är du i? Jaa vissa dagar är det supermysigt medan andra dagar är den mest i vägen..haha. Tusen tack, lycka till med din lilla bebis och plugg också! kram