Frida Asp

RUL

Jaha då var dagen här som vi väntat på länge, vi fick se våran söta bebis igen!

Barnmorskan gick igenom alla delar väldigt noga och vi fick se en frisk liten bebis. Dock så var bebisen inte alls samarbetsvillig för fem öre utan låg på alla möjliga sett som gjorde det svårt för barnmorskan att se..därför drog det ut på tiden! Så när hon var klar med undersökningen sa hon ” ja just det ni ville veta könet ja” Så hon svepte över snabbt och sa att hon inte var säker, men TRODDE med 90% säkerhet att det var en tjej eftersom hon inte kunde se en snopp… Vågar man lita på detta? NOPE inte jag ialf, så jag bokade ett privat ultraljud nere i Malmö på söndag..hehe Jakob blev så glad på mig…

Men jag har INGET tålamod och nu måååste jag bara veta. Inte super kul att köpa tjejgrejer (nej jag är inte så mycket för HEN) och sen kommer det ut en pojke. Inte för könet spelar roll, men mest att jag inte orkar med den surprisen. Så lutar åt tjej, men kan visa snopp på söndag! Spännande.

Här har vi den envisa bebisen som suger på tummen, det funkade tydligen att göra.

11741910_10153138746036006_788951006_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Så söt!! Verkar som bebisar i veckorna runt 20 inte är så samarbetsvilliga. Jag fick upp och stå och med höga knän för att den skulle lägga sig så pass bra så sköterskan skulle kunna kika ordentligt på hjärtat. När vi skulle ta foto borrade den ner huvudet och petade upp rumpan och gjorde sig omöjlig (precis som sin pappa irl haha).