Fitnessmom

Mina wanties

Innehåller annonslänkar för Newport

 

Sitter här nu och försöker jobba med det sista. Hade en vilodag från gymmet idag och planen är att träna imorgon. Något som har hjälpt mig att få till träningspassen är att bestämma mig i god tid innan och planera in träningspasset. Då blir det inte att man prioriterar bort det lika lätt när man bestämt sig och planerar in det i god tid. Har även lite andra planer framöver, eller jag ska spåna på att börja göra något nytt. Men mer om det senare.?

Tänkte dela med mig av lite inredningsdetaljer som jag så gärna vill ha här hemma (men mannen börjar snart förbjuda mig att shoppa inredning), skämt och sido haha, men jag försöker spara mer. Men enligt mig finns det ingen bättre än att köpa hem ny inredning. Kan vara allt från en ny vas till en ny möbel. Just love the feeling! Men jag har kommit över några detaljer som jag bara älskar och tänkte dela med mig utav här om ni kanske har samma smak som mig.

 

Denna bordslampan, finns i flera storlekar och den är så häftig! Jag är inte så förtjust i de klassiska bordslamporna längre, jag vill att de även ska fungera som en snygg detalj på bordet. Denna såg jag på en instagramsida jag följer och föll direkt för den.?

HÄR kan ni hitta denna lampa, (går även klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna).

Detta bokstödet är också något jag tycker är så snyggt! Ni har säkert inte missat trenden med designböcker som en detalj. Via länken hittar ni alla möjliga designböcker från Chanel, dior, Louis Vuitton m.m. HÄR hittar ni bokstödet och böckerna.

 

 

Och denna ljusstaken, wow, så snygg! Finns i tre olika storlekar! HÄR hittar ni den. ?

 

Sist men inte minst måste jag dela med mig utav denna! Denna måste jag införskaffa. Jag älskar att köpa ljusstakar och ljuslyktor! HÄR hittar ni den ?

Hoppas ni gillade tipsen, om jag skulle välja en sak av dessa ovan att köpa först hade det nog blivit trollhassel ljusstaken i silver, är nog det jag behöver mest här hemma nu när mörkret har fallet sig på ? Ha en fin kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.