Filippa Rådin

Farväl och tack!

Yes!! I helgen var trion samlad igen!! Malin vår vapendragare under så många år. Som hängt med ut på stora mästerskap och vi har haft så galet mycket roligt ihop. Nu förtiden har vi alla fullbokade scheman och det är så lätt att alltid säga att man ska ses någon dag. Visst är det knäppt att även fast man bor i samma stad och man vill så gärna umgås så blir de alltid något hinder på vägen och sen ses man lika mycket som människor som bor utomlands.

Men det ska vi ändra på!! Snabbkaffe och barnvakt ska bli en regel så man åtminstone  kan gå på en afterwork var tredje vecka eller nått. haha känner ni igen er?? Ambitionen finns där, viljan men tummen ur häcken blir som inte av!  Hur som helst så kom Malin hem till oss och åt middag precis lagom för att hinna med det senaste skvallret innan vi tog på oss discokläderna, glittret och tog oss ner till Alcazars avslutningsturné.

Vilken kväll och vilken energi Alcazar bjöd på! Dom fick Umeborna att totalt riva stället! Alla dansade från front row till överst på läktaren. Helt galet underbart att se Umeå röja loss på det sättet. När vi sedan träffade Andreas och tjejerna bekräftade dom den totala känslan av att Umeå levererade. Det är alltid kul att gå på konsert men när publiken bjuder till och ger allt dom har blir känslan maxat svårslagen.

Tack Alcazar för dom åren!!
Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.