Filippa Rådin

Ikväll är det dags

Ikväll är det dags. Min brutalt coola fru ska utmana Sveriges idrottselit. Som jag längtat och längtar.  men för varje minut som går tar vi oss närmare! Kl 21.00 smäller det på Kanal 5. Don´t miss it!

Först ut är Stefan Holm och Sanna Kallur och jag lovar ikväll blir det action ?!
Det är något speciellt med ”dom här” idrottarna, som alla har presterat på den högsta nivån, levererat så mycket glädje och spänning till oss hemma i soffan,
Dom utstrålar något som inte många andra har och det är sjukt imponerande att få stå bredvid och jobba när dom presterar.

Jag har sett min fru in action så många gånger och jag tröttnar aldrig! Tänk om man hade en gnutta av hennes målmedvetenhet och övertygelse! När Anja väl har bestämt sig kan hon övervinna allt. Och att få se henne och Peter jobba ihop som team var magi. Hur man med små rörelser, blickar och ord peppar varandra och bygger sin teamkänsla stark.  Många ledare har mycket att lära av dessa två!

Hoppas ni är med oss ikväll ?

Kram ❤️F

Sanna in pepposition laddar inför tävling!

Regelgenomgång, där alla lyssnar noga  

Taktiksnack inför startskottet, hur det sedan gick i själva tävlingen ser ni ikväll ?

Bästa gänget på läktaren, Emmi och hennes bästa kompis Maja med familj. Familjen som vi lärde känna i skidbacken i Sälen för några år sedan och som från den dagen blev hela familjens vänner. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så bra program ?Har verkligen sett fram emot det och äntligen var dagen här ?
    Kommer såklart sitta bänkad övriga avsnitt med. Heja Anja ????