Filippa Rådin

50% rabatt på Alcazar show – exklusivt hos mig

Jag och Anja köpte biljetter så fort det släpptes att Alcazar kommer med sin show till Umeå och sedan dess har jag längtat som en galning. Till helgen är det äntligen dags, innan showen går vi ut och äter med tjejgänget. för att sedan gå tillsammans och se  ”20 years of disco – Mission completed”.
Bara titeln får mitt hår att resa sig, det kommer bli såååå bra!. Showens längd är 100 min utan paus. 100 min, fatta, Jag kommer att vara i himmelen, det kan inte vara annat än värsta upplevelsen. eller snarare jag vet att jag inte blir besviken, jag har sett dom förut och jag vet att jag får den injektion av energi som jag behöver den här trötta november.

Nu har jag fått chansen att erbjuda er ett sjukt bra specialerbjudande. Köper ni biljetten till föreställningen imorgon., lördag, här i Umeå genom mig och via länken nedan får ni 50% på biljetterna! Hoppas vi ses!

Klicka här för specialpris på biljetter till Alcazar ?

Puss ? F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Haha jag bokade ochså superfort, just nu funderar jag på vad jag ska ha på mig! Förövrigt tycker jag att du är bra på att vardagspyssla med blommor,kransar, pynt mm, så när jag va in på plantagen så sa jag till dom att Philippa borde få spons!så hör du nått om det är det mitt fel!om jag kommer fram i orrn kväll och babblar får du ha överseende?och du behöver inte lägga ut det här meddelandet!