Filippa Rådin

När man vill ha fint och inte har tid

Ni som läste mitt inlägg igår vet att jag att jag har förkärlek till kransar och fint utanför dörren men har inte tagit mig den tiden att göra det den här hösten. Irritationen växte sig starkare under tiden jag skrev inlägget… OM jag nu vill ha kransar så ser jag väl till att fixa dett!! Tillslut tog jag mig iväg och köpte färdiga fuskkransar, tygblommor, lite ljung och pimpade en ganska så tråkig krans till en ännu bättre och tadaa!!! Vad tycks?? Nu har jag iallafall lite mer hemtrevligt när jag sladdar in på gården. Yes! sinnet är lite lugnare.

Det här är så jag är, impulsens moder!           

Imorse när jag kom ut var det minusgrader och kransen hade blivit sådär frostigt fin. Det är fördelen med fuskblommor, att dom tål den kommande kylan.

    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    En helt underbar krans- tack för inspirationen ??. De är så roligt att gå in på bloggen för där är de alltid liv och rörelse .kramis ??

  2. Carolina

    Vilken fantastisk krans! Jag tycker det är svårt att hitta fina fuskkransar, varifrån är din? Och appropå Sams kommentar – vi gör alla så gott vi kan och att skuldbelägga någon för att hen inte är perfekt känns bara onödigt.

  3. Sam

    Fuskkransar i PLAST? Lugnar det ditt sinne? Vad hände med ditt miljö- och hållbarhetstänk? Vi måste sluta producera och konsumera plast på den här planeten, har du missat det?? Sorry, men det är så svårt att tro på dina ord om klimatångest och att du ”gör vad du kan för miljön” då du gör såhär. Tragiskt. Det måste bara sägas.

  4. Malin, 91:a

    Dra mig baklänges vilken fin krans du har gjort!
    Så perfekt passande årstiden, det känns verkligen stämningsfullt! ?✨
    Önskar er en fin kväll!
    Många kramar! ?