Filippa Rådin

Fint till bordet

Förra året var jag så mycket mer i fas med allt när det gällde höstutsmyckningen här hemma. Och faktiskt just nu vet jag inte riktigt var jag är när det gäller utsidan av huset. Jag älskar att knyta nya kransar och byta ut med jämna mellanrum utanför dörren så att det är fint när man kommer hem, i år har vi inte haft en enda krans utan för dörren. I år har jag nog helt enkelt lagt all energi och fokus innanför ytterdörren.

Samma sak är det när det gäller pumpor. Förra året gick jag all out på pumpor, jag gjorde ljusstakar, målade som dekoration och sedan var det helt sagolikt fint utan för dörren när man kom hem möttes man av massor med fina dekorativa upplysta pumpor. Jag vill nog ha det så även i år men jag vet inte om jag kommer hinna och hinner jag inte så tänker jag inte knäcka mig ”bara för att” och då får det blir något enkelt typ en fin lykta i stället,

Inne kanske det ändå blir en favorit i repris för jag gillar verkligen förra årets fina bordsdekoration, dom är enkela och går snabbt att göra .
Hur tänker ni kring dekorationer, halloween, Allhelgona, allt kring hysterins vara eller icke vara?

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maggda

    Beundrar dig och andra som har fint hemma. Har inte den ådran att få det så, så här blir det väldigt lite pyntat..