Filippa Rådin

Nu händer det grejer

Nu händer det grejer! Tvättstugan är oigenkännlig och under uppbyggnad till ny skepnad och idag började vi sätta upp barnens teckningar på väggen i lekhörnan. Allt börjar ta nya form, Så kul! Älskar när det händer saker. I eftermiddag ska vi och köpa skåp och inredning för att förhoppningsvis, om vi inte kommer helt i hamn, så iallafall komma långt med den nya tvättstugan innan helgen.

Vi haft en vägg i köket som varit under ständig förändring vartefter barnen kommit hem med nya ritade alster, Men sedan en tid tillbaka har Elvis mer eller mindre ockuperat den med sina Pokemon pärlplattor vilket är superfint i sig men jag har saknat alla barnens ritningar. Men från och med nu kompromissar vi inte. Elvis pärlplattor får hänga kvar och teckningarna får sig en fin inramning i smidiga ramar som lätt går att förändra och byta ut barnens konst i.

Vad tycker ni, visst måste jag måla ramarna? Känns som att svarta ramar blir på tok för hårt mot vägg och inredning. Vilken färg tycker ni? Grön som väggen så att dom verkligen smälter in, en fin linnefärg eller något annat?

Kram ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annette

    Jag skulle ha olika färg på ramarna, mörkare grön än väggen, dvs samma ton men mörkare, guld och gråblå 🙂 Lycka till! med vad det än blir.