Filippa Rådin

Lekrummets skåp

Är så glad, tapeten från miniroom.se och Mrs Mighetto har kommit !! Som ni vet har jag svårt att låta saker ligga så den sitter faktiskt redan uppe på skåpet. Fick värsta lyckoruset när jag öppnade paketet för tapeten är lika ljuvlig som jag tänkte att den skulle vara när jag beställde den. Tycker själv att skåpen blev magiska att jag inser att jag ofta tar omvägen förbi där bara för att se hur fint det blev.

Som sagt tapeten är uppe och nu återstår det att måla stommen och sätta platsfilm på luckorna så att vi slipper få tapeten på luckorna förstörd och sliten.
Alltså sakta men säkert börjar hela lekhörnan ta form. Men nu är det inte mycket kvar. Längtar tills allt är klart! Vad tycker ni? Visst blev det fint?

Utöver fix i lekhörnan har vi satt igång renovering av tvättstugan annars är vi fortfarande sjuka, Anja och jag, Såå frustrerande att inte kunna gå på max, utan hela tiden ha den här hemska tröttheten hängande över oss. Hoppas ni har haft en fin dag!

Är ni intresserade av samma tapet som jag köpte hittar ni den HÄR

Kram ❤️ F

       

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      ? Kul att du gillar det jag gör. Ska se vad jag kan hitta på. det kommer en tvättstuga snart och ett färdigt lekrum ?. Kram F

  1. Sandra

    Så fint det blev, se så mysigt ut ?
    Här är sjukstuga med, har varit sjuk en och en halv vecka nu. Börjar bli tröttsamt. Var piggare några dagar och det kändes som det vände så gav mig ut på cykelturer för att uträtta lite ärende men det var nog inte så bra ?Förkylningen har satt sig i bihålorna och feber på det ?
    Så trött också, orkar knappt kolla mobilen men kände att jag ville kolla till din blogg. Den gillar jag ju så mycket ?
    Krya på er nu båda två.
    Ta hand om er
    Stor kram Sandra ?

    1. filipparadin

      Men fina du! Förstår att det känns segt när förkylningen är så där segdragen. Hoppas du blir bättre snart. Krya på dig!! Stor kram f