Filippa Rådin

Het tips

Jag måste måste tipsa er om något underbart. I tisdags dagen innan Ellos-eventet åkte Anja och jag ner till Stockholm en dag tidigare för att gå till källaren på Scalateatern, där träffas ett gäng av Sveriges bästa musiker och ”jammar” tillsammans en tisdag i månaden. I tisdags hade Frida Öhrn release på sin nya låt. The Call , Den är gåshud på riktigt!

Hela kvällen var något speciellt, stämningen i den lilla lokalen, musiken, att vi hade våra vänner nära och sedan Frida på det. Vilken artist! Hon fick oss alla att ha känslorna utan på.
Ni vet en sån där kväll som man drömmer om musikmässigt, precis så som man vill uppleva musik på riktigt. där musiker spelar musiken lika mycket för oss som publik som för sin egna skull. Och där den ena grymma musikern efter den andra dyker upp på scenen, hänger på och fyller ut. Bandet KlubbN är som en stor smällkaramell så sjukt maxat och känslosamt och brutalt bra att man aldrig ville att det skulle ta slut. Hur som helst ge låten en chans, lyssna och njut. Här hemma spelar vi den varm.

Ni får bara stå ut med att bilderna är totalkassa och står ni inte ut är det bara att skrolla förbi ?.

Kram ❤️F

Calle var givetvis med oss, han njöt lika mycket som vi ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.