Filippa Rådin

Tack för allt!

Tack för all kärlek ni ger oss! Efter inslaget imorse och lanseringen av vår kollektion har era fina ord bara vält in till oss, Tack tack tack för allt engagemang viär överväldigad och ärligt lyckliga ända in i hjärtat!

Det är första gången som vi delat med oss så mycket av oss själva i en tv- intervju som vi gjorde imorse på Nyhetsmorgon. Och jag ska villigt erkänna att jag var sjukt nervös, på snudd så nervös att jag inte vågade se inslaget. När det var klart kändes det som en befrielse, det blev precis så fint och ärligt som vi hoppats på.

Känslan när jag satt nära Anja i soffan och kramade hennes hand blå av nervositet förändrades allt och känslan blev till stolthet över hur klok fru jag har och faktiskt hur klok jag själv är. Det blev bra och vi fick säga det vi ville utan att det blev vinklat på något sätt. det var helt igenom Anja och jag utan krusiduller.
Jag älskar min fru! Och jag älskar oss tillsammans. I henne får jag stöd i att vara modig och stark och känna mig viktigt, något jag önskar att alla skulle få känna. För jag har sagt det förr och det tål att sägas igen. DU och jag är viktiga! Glöm aldrig det!

Hoppas ni får en fin lördagkväll!
Kärlek ❤️ F

För er som inte såg inslaget imorse kan ni se det här: 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag kan bli så deppad när jag tänker på vad hur hatet ibland drar över; att det finns en kommunstyrelseordförande som jämför homosexualitet med tidelag och den omröstningen som pågick i Rumänien här om veckan, för att nämna ett axplock…
    Så tack för att ni visar den andra sidan av myntet! <3