Filippa Rådin

Lär dig ”sy” fina sommarfrisyrer

-i samarbete med WOW-

Man ska väl inte ropa hej än, men senaste veckorna har verkligen känts som riktig sommar. Jag hoppas vädret och värmen är här för att stanna så vi får en riktigt fin sommar och inte bara regn. Även om prognosen framöver ser lite dyster ut med temperaturen så kan man ju önska och drömma i alla fall! Hur som helst så är det snart dags för sommarlov för barnen, oavsett väder och det ska bli helt underbart!

Här hemma i Umeå så går familjen alltid till våra vänner på WOW när vi vill fixa håret. Dom är verkligen så grymt duktiga, aldrig att vi är missnöjda när vi åker därifrån. Så nu såhär inför skolavslutning, examen, sommarfesten eller kanske bröllopet du ska på så har WOW delat med sig att tre enkla, snabba och snygga frisyrer som verkligen kan fulländan klädseln och du kan skina lite extra hela kvällen :). Idag delar vi första frisyren, imorgon kommer nr 2 och i övermorgon, frisyr nr 3, ja ni fattar?
Skulle du däremot känna precis som jag brukar kunna göra att du vill ha riktig proffshjälp för att få ordning på barret passa då på att boka in en tid hos dom, ni hittar dom här i Umeå på Storgatan 50!

❤F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.