Filippa Rådin

En vecka försenad.

NU är vi igång, på riktigt! Äntligen har trallen kommit som varit EN VECKA försenad, en vecka är en evighet om man har snickarna som stått still den tiden.
Men nu så, idag har vi skruvat som sjutton hela dagen. Jag är helt slut, men herre gud så fint det blir. Utanför köket är det på gång att bli en dansbana. Så för att tjäna in kostnaderna för trallen har vi bestämt att ha danskvällar med inträde ha ha ha. Eller ännu bättre, jag ska sälja Let´s Dance uppvisningar med frun, vad tror ni om det upplägget? Det finns risk för att det bara är en i familjen, det vill säga jag som är den entusiastiska över den idéen.

Hur som helst, vet ni om att det är en väldigt viktig dag idag? Världsmiljödagen. 1972 instiftades dagen av UN under en miljövårdskonferens i Stockholm. Vad gör du för miljön just nu?  Tycker man att det är komplicerat, då kan man börja lite smått med sig själv.  Kompostera, sortera soporna, återanvända saker och inte ta den där plastpåsen varje gång när man handlar, men kanske framförallt ALDRIG slänga något ute i vår natur. Nästa steg är att alltid ha med sig en påse när ni är ute och går eller springer för att hjälpa till att få rent på vår planet. Att plocka efter vägen eller det skräp man ser. Jag har skrivit om den nya trenden, plogging tidigare mer om det kan du läsa här: Den nya trenden

Nu är ska vi lägga kidsen och sedan ska jag och Anja ut och köra ett kvällspass med trall, tänk om vi kan få vår trädgård klar till skolavslutningen!! Jag lever på hoppet och blundar för att jag har sliten kropp.

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angela

    Shit ,det kallar jag trädäck 🙂
    Kommer bli jätte bra när det är färdigt, Bra jobbat Girls 😉
    kram